jueves, 5 de junio de 2014

UNEXPECTED CONCURS DE COMPOSICIÓ MUSICAL Red Socials de La Small-Band


UNEXPECTED CONCURS DE COMPOSICIÓ MUSICAL Red Social de La Small-Band

Concurs adreçat a alumnes o professionals de l'àmbit musical que vulguen potenciar les seves habilitats artístiques.

El lema sota el qual ha d'entonar la musicalitat de la Composició és "Lo Drac Daurat": Vaig a contar-te una llegenda d’un drac daurat que dormia Zz sota la muntanya dels Ports de Caro. Ell es deia JaZz i vivia dormit perquè no tenia identitat ja que era molt vergonyós. Sempre estava avorrit i no sabia que fer, així que va acabar la seva llarga dormida de milers d’anys d’història. Va decidir aixecar-se i rentar-se la cara a la cascada de la “coa de cavall” un remot lloc endinsat a dintre la Caramella on solament els valents sabedors hi arriben. Lloc atípic i misteriós que refugia un Drac Daurat de coa llarga sabedor de tota la historia del Jazz de Catalunya.

Únicament es demana una introducció o obertura o preludi. L'arranjament ha de ser de música Jazz amb contraposicions (fusió d'estils si escau) per Orquestra/Big Band i ha de finalitzar obert ha poder ser continuat per un altre compositor.

Nivell de complexitat de la interpretació Compositiva pròpia: Grau Mitjà o Professional.

Sols es poden presentar al concurs aspirants de nacionalitat Catalana o nascuts a Catalunya.

Es prega rigurositat en l'entrega el dia 7/7/2014 ja que l'estrenarem en un Festival de Música que desvelarem posteriorment.

1er Premi 120€

2on Premi 30€

L'obra del guanyador serà vinculant d'un post-projecte d'art efímer que es durà a terme amb La Small-Band al Festival Obert. Gracies a tots per la vostra participació.


El jurat es posarà en contacte amb els guanyador per l'ingrés en efectiu de l'import del premi i la invitació al Festival per l'estrena de les seva obra...

Feu-ne Difusió. Força Small's!!!


La Direcció La Small-Band©

www.lasmallband.blogspot.com

PD: Entrega a infosmallsjazz@gmail.com en format PDF i en qualsevol format que pugue ser escoltat a més de poder-se reproduïr en Finale, Cubase...
 

Guanyador:

1er Premi: Vicens Martín
2on Premi: Maria Rosa Pons Tena 

PDF i MP3 del Concurs

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.